Suradnik u pripremi i provedbi EU projekata (početak: listopad 2020.) – dostupno i online

Program osposobljavanja Suradnik u pripremi i provedbi EU projekata odobrilo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja te se upisuje u e-radnu knjižicu.

ISKORISTITE JESENSKI POPUST DO 30.9.2020.
Cijena s popustom: 7.500,00 kn
 

Trajanje: do 3 mjeseca

Oblik nastave: Nastava u učionici ili online nastava putem prijenosa uživo iz učionice

Cijena osposobljavanja: 8.200,00 kn (cijena osposobljavanja s popustom do 30.9.2020. iznosi 7.500,00 kn)

Termin nastave: utorkom, srijedom i četvrtkom od 17:00 do 20:00 sati

Program je dostupan i online!

Opis programa:

Tijekom edukacije polaznici će steći kompetencije za sudjelovanje u pripremi i izradi projektnog prijedloga te implementaciji projektnih aktivnosti. Polaznici će savladati osnove izrade projektne dokumentacije, proračuna projekta, provedbe projekta i izvještavanja na projektu.

Završetkom programa osposobljavanja polaznici će biti osposobljeni:

 • Razlikovati EU fondove i njihove karakteristike
 • Prepoznati važne informacije u natječajnoj dokumentaciji
 • Razlikovati projektne aktivnosti i resurse u fazi pripreme proračuna projekta
 • Sudjelovati u pripremi projektnog prijedloga
 • Sudjelovati u provedbi projekta u skladu s pravilima natječaja i javne nabave
 • Sudjelovati u poslovima izvještavanja ugovornom tijelu
 • Primjeniti odgovarajuće propise Europske unije za potrebe europskih projekata
 • Primijeniti pravila zaštite na radu, zaštite od požara i pružanja prve pomoći.

Posebna će pažnja biti posvećena najčešćim greškama u procesu prijavljivanja projekta kako bi se one izbjegle u budućnosti. Naučit će i pravila pisanja projekta, razrade ideje u aktivnosti, raznovrsnih analiza i izrade logičke matrice.

Uvjeti za upis:

 • završena srednja škola
 • poznavanje osnova rada na računalu.

Početak: listopad 2020.

Vrsta programa: program osposobljavanja

Isprave potrebne za upis

 • završna svjedodžba – matura
 • osobna iskaznica
 • rodni list
 • domovnica
Uvjerenje: završetkom programa polaznici dobivaju uvjerenje o usavršavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu i koje je ovjerilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Dopusnica za izvođenje programa nalazi se na linku: Dopusnica

Predavači:


DIMITRIJE MILOJEVIĆ

Diplomirao je 2011. godine na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Trenutno studira na MBA programu E-Leadership na Visokom učilištu Algebra. Imatelj je IPMA certifikata sa preko 6 godina iskustva u pisanju i provedbi međunarodnih EU projekata. Radi kao predavač na Visokoj školi za ekonomiju, poduzetništvo i upravljanje Nikola Šubić Zrinski gdje predaje kolegije iz domene poduzetništva i projektnog menadžmenta. Autor je više radova iz područja obrazovanja za poduzetništvo te projektnog menadžmenta.


MARIO ŠIMUNKOVIĆ

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Predavač je na Europskoj poslovnoj školi u Zagrebu na predmetima u području računovodstva, financija i projekatnog menadžmenta. Uključen je u upravljanju i provođenju nekoliko nacionalnih i EU projekata. Certificirani je projektni menadžer C razine (IPMA Level C). Na Pučkom otvorenom učilištu Petar Zrinski izvoditelj je nastave za program usavršavanja Voditelj/ica projekata financiranih iz EU fondova. Autor je više radova iz područja poduzetništva, obrazovanja za poduzetništvo te projektnog menadžmenta.


LANA ZLOJUTRO

Lana Zlojutro stručnjakinja je za pripremu i provedbu EU projekata i javnu nabavu. Magistra je ekonomije sa višegodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi EU projekata iz raznih fondova za javni i privatni sektor. Trenutno je zaposlena kao viša savjetnica za EU projekte i javnu nabavu u konzultantskom poduzeću gdje je zadužena za pripremu i provedbu projekata financiranih iz EU fondova te savjetuje klijente u pripremi i provedbi njihovih projekata, brine o praćenju ugovornih obveza, pravovremenoj pripremi izvještaja te izvršenju svih projektnih aktivnosti.


ROMANA DOLOVIĆ

Za vrijeme studija stekla je iskustvo volontirajući u organizacijama civilnog društva na pisanju projekata i prijavama na razne natječaje. Neposredno nakon završetka studija zaposlila se unutar obrazovne institucije gdje je radila na provedbi projekta sufinanciranog od strane ESF-a. Od tada je započela s intenzivnim pohađanjem raznih edukacija i radionica vezanih za Europske fondove te se zatim zaposlila u tvrtci za savjetodavne usluge u području Europskih fondova gdje je stekla iskustvo u pisanju projekata u području malog i srednjeg poduzetništva.


NIKOLA ĐUREK

Diplomirao je 2012. godine na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, smjer Financije. Ovlašteni je interni revizor koji radi kao viši revizor u Agenciji za reviziju sustava provedbe programa Europske unije.  Radi u reviziji projekata financiranih iz EU fondova od 2014. godine gdje je proveo reviziju više desetaka projekata financiranih iz EU fondova iz raznih izvora (od infrastrukturnih do SME projekata), kao i revizije financijskih instrumenata. Radio je na gotovo svim područjima, tj. ključnim zahtjevima, na najznačajnijim područjima Selekcija i odabir projektnih prijedloga (KZ 2) te Upravljačke provjere (KZ 4). Također, angažiran je u provođenju revizije iz projekata financiranih unutar Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020.


Pogledajte i Program usavršavanja za poslove Voditelja/ice projekata financiranih iz EU fondova


Ako ste zainteresirani za program molimo ispunite sva obvezna polja (*) u potpunosti, kako bi omogućili pouzdani kontakt s vama. Podaci se koriste isključivo za uspostavljanje kontakta s vama kako bi vam dali daljnje upute vezane uz upis programa. Podaci se ne prosljeđuju trećim osobama.