OBAVIJEST – Radno vrijeme referade u ljetnom periodu

 

Zbog korištenja kolektivnog godišnjeg odmora, referada Pučkog otvorenog učilišta Petar Zrinski biti će zatvorena u periodu do 2. kolovoza do 22. kolovoza 2021. 

Polaznici koji trebaju preuzeti svoja uvjerenja, svjedodžbe ili obaviti upis, mogu to napraviti najkasnije do petka, 30.srpnja 2021.

Radno vrijeme učilišta je od ponedjeljka do četvrtka od 9 do 17 sati, a petkom od 8 do 14h.  Referada će ponovno biti otvorena od 23. kolovoza 2021. u redovnom radnom vremenu. Ukoliko nas želite kontaktirati, možete nam se javiti na info@petarzrinski.hr te ćemo po povratku s godišnjeg odgovoriti na upit u najkraćem mogućem roku. 

 

Verificirani programi

Programi obrazovanja su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za strukovno obrazovanje i oborazovanje odraslih (ASOO) te se upisuju u e-Radnu knjižicu.

Iskustvo u provedbi programa

Učilište ima više od 18 godina iskustva u obrazovanju odraslih. Kroz obrazovne programe dosad se školovalo više od 2500 polaznika, a na učilištu predaje preko 30 stručnjaka iz različitih područja.

Verificirana online nastava

Online nastavu provodimo na programima: Knjigovođa, Stručnjak za internet marketing i Voditelj pripreme i provedbe EU projekata. Na programu Propedeutika psihoterapije provodi se kombinirana nastava.