OBAVIJESTI – Ažurirano 5.10.2021.

Obavijesti

ZAMJENSKI OBJEKT REFERADE DO ZAVRŠETKA SANACIJE

Datum objave: 5. listopad 2021.

Tijekom jučerašnjeg dana, referada POU Petar Zrinski privremeno je preselila u montažni objekt nasuprot same zgrade. Referada od danas posluje po redovnom radnom vremenu i objekt ćemo koristiti do završetka sanacije. 

Zbog poplave produljeno je trajanje upisa za srednju stručnu spremu i polaznici koji se planiraju upisati mogu to učiniti još do kraja ovog tjedna uz predočenje sve potrebne dokumentacije.

Također ljubazno molimo polaznike koji dolaze u referadu kako bi preuzeli svjedodžbe ili iz drugih razloga, da se ranije najave putem maila kako bismo na vrijeme pripremili dokumentaciju jer nam je dio arhive trenutno teško dostupan.

Za sva pitanja i dalje smo dostupni putem maila ili naših društvenih mreža u standardnom radnom vremenu. Također nas možete dobiti i na privremeni broj telefona 092 3968 346

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

PRIVREMENA OBUSTAVA RADA REFERADE ZA OSOBNE DOLASKE

Datum objave: 29. rujan 2021.

Ovim putem obavještavamo vas kako je referada POU Petar Zrinski privremeno zatvorena radi poplave na Selskoj cesti. Zbog sanacije prostora, trenutno nismo u mogućnosti primati osobne upise, a također su u prekidu i telefonske linije. Svi polaznici koji žele obaviti upis mogu nam se javiti putem na info@petarzrinski.hr za daljnje upute.

Polaznici programa osposobljavanja, usavršavanja i cjeloživotnog obrazovanja, dokumente za upis mogu poslati mailom, a uplate programa obaviti putem Interneta. 

Polaznici programa srednje stručne spreme upis će moći obaviti naknadno uz prethodno odobrenje referade i uz uvjet da imaju svu potrebnu dokumentaciju za upis. Molimo sve polaznike koji se nisu stigli upisati da nam se povratno jave mailom (ako već nisu) kako bismo imali okviran broj osoba koji će se naknadno upisati i dodijeliti im termin dolaska.

Za sva pitanja i dalje smo dostupni putem maila ili naših društvenih mreža u standardnom radnom vremenu. Također nas možete dobiti i na privremeni broj telefona 092 3968 346

Zahvaljujemo na razumijevanju.

Privremena referada