OBAVIJESTI – Ažurirano 21. prosinca 2021.

Obavijesti

RADNO VRIJEME REFERADE ZA VRIJEME BLAGDANA

Datum objave: 21. prosinac 2021.

Referada Pučkog otvorenog učilišta Petar Zrinski bit će zatvorena za vrijeme božićnih blagdana, u periodu od 24.12.2021. do 9.1.2022. Naša vrata ponovno otvaramo od 10.1.2022. u 9 sati. Svim našim polaznicima i suradnicima želimo sretne blagdane i ugodan odmor!

Božićni praznici

REFERADA VRAĆENA U STARI PROSTOR

Datum objave: 9. studeni 2021.

Referada Pučkog otvorenog učilišta Petar Zrinski vraćena je u stari prostor u prizemlju zgrade i kontejner se više neće koristiti. Ulaz u referadu nalazi se odmah preko puta kontejnera u koji ste do sada dolazili,  prva vrata s desne strane. U hodniku smo postavili i oglasnu ploču, a tamo se nalaze i prijavnice za ispite. U funkciji nam je ponovno i telefonska linija pa nas sada možete dobiti i na broj 01 3695 587.

IMG 20211109 132240  IMG 20211109 132304

 

IZMJENA RADNOG VREMENA REFERADE PETKOM

Datum objave: 2. studeni 2021.

Obavještavamo vas kako će od ovog tjedna na dalje, radno vrijeme referade petkom biti od 8 do 12 sati umjesto dosadašnjih 8 do 14 sati. Ostale radne dane referada nastavlja raditi po uobičajenom radnom vremenu od 9 do 17 sati. Pauza je svakim danom od 12:30 do 13 sati, a petkom pauze nema.

ZAMJENSKI OBJEKT REFERADE DO ZAVRŠETKA SANACIJE

Datum objave: 5. listopad 2021.

Tijekom jučerašnjeg dana, referada POU Petar Zrinski privremeno je preselila u montažni objekt nasuprot same zgrade. Referada od danas posluje po redovnom radnom vremenu i objekt ćemo koristiti do završetka sanacije. 

Zbog poplave produljeno je trajanje upisa za srednju stručnu spremu i polaznici koji se planiraju upisati mogu to učiniti još do kraja ovog tjedna uz predočenje sve potrebne dokumentacije.

Također ljubazno molimo polaznike koji dolaze u referadu kako bi preuzeli svjedodžbe ili iz drugih razloga, da se ranije najave putem maila kako bismo na vrijeme pripremili dokumentaciju jer nam je dio arhive trenutno teško dostupan.

Za sva pitanja i dalje smo dostupni putem maila ili naših društvenih mreža u standardnom radnom vremenu. Također nas možete dobiti i na privremeni broj telefona 092 3968 346

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

PRIVREMENA OBUSTAVA RADA REFERADE ZA OSOBNE DOLASKE

Datum objave: 29. rujan 2021.

Ovim putem obavještavamo vas kako je referada POU Petar Zrinski privremeno zatvorena radi poplave na Selskoj cesti. Zbog sanacije prostora, trenutno nismo u mogućnosti primati osobne upise, a također su u prekidu i telefonske linije. Svi polaznici koji žele obaviti upis mogu nam se javiti putem na info@petarzrinski.hr za daljnje upute.

Polaznici programa osposobljavanja, usavršavanja i cjeloživotnog obrazovanja, dokumente za upis mogu poslati mailom, a uplate programa obaviti putem Interneta. 

Polaznici programa srednje stručne spreme upis će moći obaviti naknadno uz prethodno odobrenje referade i uz uvjet da imaju svu potrebnu dokumentaciju za upis. Molimo sve polaznike koji se nisu stigli upisati da nam se povratno jave mailom (ako već nisu) kako bismo imali okviran broj osoba koji će se naknadno upisati i dodijeliti im termin dolaska.

Za sva pitanja i dalje smo dostupni putem maila ili naših društvenih mreža u standardnom radnom vremenu. Također nas možete dobiti i na privremeni broj telefona 092 3968 346

Zahvaljujemo na razumijevanju.

 

Verificirani programi

Programi obrazovanja su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za strukovno obrazovanje i oborazovanje odraslih (ASOO) te se upisuju u e-Radnu knjižicu.

Iskustvo u provedbi programa

Učilište ima više od 18 godina iskustva u obrazovanju odraslih. Kroz obrazovne programe dosad se školovalo više od 2500 polaznika, a na učilištu predaje preko 30 stručnjaka iz različitih područja.

Verificirana online nastava

Online nastavu provodimo na programima: Knjigovođa, Stručnjak za internet marketing i Voditelj pripreme i provedbe EU projekata. Na programu Propedeutika psihoterapije provodi se kombinirana nastava.

Mogućnost korištenja vaučera

Iskoristite vaučer financiran od strane HZZ-a kako biste umanjili cijenu svoje edukacije.