[UPISI U TIJEKU] – Zadnja prilika za upis proljetnih grupa!

PROLJETNE GRUPE PROGRAMA OSPOSOBLJAVANJA I USAVRSAVANJA

Otvorili smo novi krug upisa u naše programe osposobljavanja i usavršavanja koji nam kreću u ožujku 2022. godine. 

Nastava na programima obrazovanja krenut će u tjednu od 14.3.2022. – 20.3.2022. i oni koji su zainteresirani, još se uvijek stignu priključiti programima.

Upis je moguće ostvariti već uplatom prve rate od 500,00 kn koja je uključena u cijenu, a s plaćanjem ostatka krenuti kad nastava počne. Svi programi imaju učioničku ili online varijantu i mogu ih pohađati osobe iz cijele Hrvatske. Ako ste zainteresirani, javite nam se mailom, telefonski ili dođite do naše referade.

Popusti se odnose na sljedeće programe:

REDOVNA CIJENA :

10.400,00 KN

AKCIJSKA CIJENA :

8.500,00 KN

REDOVNA CIJENA :

9.900,00 KN

AKCIJSKA CIJENA :

8.000,00 KN

REDOVNA CIJENA :

6.400,00 KN

AKCIJSKA CIJENA :

5.000,00 KN

Popust je moguće ostvariti upisom u program najkasnije do njegovog početka. Upisom se smatra uplata školarine jednokratno, na rate ili uplata minimalno prve rate koja iznosi 500,00 kn. Uz akcijsku cijenu moguće je ostvariti i dodatne pogodnosti koje možete provjeriti na linku.

Popust se odnosi na grupe koje kreću u ožujku 2022. godine i vrijedi na sve vrste plaćanja (jednokratno putem Internet bankarstva ili opće uplatnice, kreditne kartice, obročno plaćanje na račun učilišta).

Verificirani programi

Programi obrazovanja su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za strukovno obrazovanje i oborazovanje odraslih (ASOO) te se upisuju u e-Radnu knjižicu.

Iskustvo u provedbi programa

Učilište ima više od 18 godina iskustva u obrazovanju odraslih. Kroz obrazovne programe dosad se školovalo više od 2500 polaznika, a na učilištu predaje preko 30 stručnjaka iz različitih područja.

Verificirana online nastava

Online nastavu provodimo na programima: Knjigovođa, Stručnjak za internet marketing i Voditelj pripreme i provedbe EU projekata. Na programu Propedeutika psihoterapije provodi se kombinirana nastava.