Samostalni menadžer poduzetništva

Vrsta programa: program osposobljavanja

Trajanje: 810 nastavnih sati

Oblik nastave: konzultativno-instruktivna nastava

 

Opis programa

Program poduzetniku pomaže da postane, opstane i da se razvija kao dobar poduzetnik. Po završetku programa polaznici će steći znanja i vještine vezane uz pokretanje novog poduzeća i vođenja postojećeg, zakonskog uređivanja poslovanja i pravnih oblika poslovne organizacije te osnovne modele umrežavanja i klastering poduzeća. Znat će upravljati troškovima poduzeća, interpretirati računovodstvene izvještaje kao i druge financijske izvještaje. Polaznici će steći znanja o postavljanju i vođenju politike proizvoda, upravljanju ljudskim resursima, vještinama poslovnog komuniciranja i pregovaranja.

 

Uvjeti za upis:

  • završena srednja škola
  • navršenih 18 godina.

 

Cijena: 18.000 kn

 

Uvjerenje: uvjerenje o osposobljenosti

 

Isprave potrebne za upis:

  • završna svjedodžba srednje škole
  • osobna iskaznica
  • domovnica
  • rodni list

 

Dopusnica za izvođenje programa nalazi se na linku: Dopusnica.

Verificirani programi

Programi obrazovanja su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za strukovno obrazovanje i oborazovanje odraslih (ASOO) te se upisuju u e-Radnu knjižicu.

Iskustvo u provedbi programa

Učilište ima više od 18 godina iskustva u obrazovanju odraslih. Kroz obrazovne programe dosad se školovalo više od 2500 polaznika, a na učilištu predaje preko 30 stručnjaka iz različitih područja.

Verificirana online nastava

Online nastavu provodimo na programima: Knjigovođa, Stručnjak za internet marketing i Voditelj pripreme i provedbe EU projekata. Na programu Propedeutika psihoterapije provodi se kombinirana nastava.