Samostalni knjigovođa (početak: listopad 2020.)

Program usavršavanja za samostalnog knjigovođu odobrilo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja te se upisuje u e-radnu knjižicu.
ISKORISTITE POPUST NA RANU UPLATU
Cijena s popustom: 4.900,00 kn

Vrsta programa: program usavršavanja

Trajanje: do 3 mjeseca

Oblik nastave: konzultativno – instruktivni

Opis programa:

Zadaća je programa da polaznici  usvoje napredna znanja iz računovodstva za obavljanje i vođenje knjigovodstvenih i financijskih poslova. Polaznici će po završetku usavršavanja samostalno voditi analitičke poslovne knjige, knjigovodstvene obračune i platni promet. Također, polaznici će voditi obračun poslovanja te znati sastaviti financijska, porezna i druga izvješća. Vrijeme izvođenja nastave prilagođeno je odraslima, u poslijepodnevnim satima.

Završetkom programa osposobljavanja polaznici će biti osposobljeni:

  • Protumačiti temeljne računovodstvene propise
  • Voditi analitičke poslovne knjige
  • Sastaviti knjigovodstvene obračune
  • Voditi financijsko računovodstvo
  • Koristiti računovodstveni program
  • Sastaviti financijske izvještaje (Bilanca, Račun dobiti i gubitka, Izvještaj o novčanom tijeku, Izvještaj o promjenama kapitala, Bilješke)

Uvjeti za upis: završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola

Cijena usavršavanja: 5.600 kn

Cijena usavršavanja s popustom na rane uplate: 4.900,00 kn

Početak nastave:  listopad 2020. godine

Za vrijeme trajanja epidemije COVID-19 nastava će se ponovno provoditi online, sukladno uputama Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih.

Termini predavanja: ponedjeljkom i srijedom u poslijepodnevnim satima

Uvjerenje: Polazniku koji uspješno obavi završnu provjeru stečenih znanja i vještina izdaje se uvjerenje o usavršavanju za poslove samostalnog knjigovođe. Program usavršavanja se upisuje u e-radnu knjižicu.

Isprave potrebne za upis:

  • završna svjedodžba – matura
  • osobna iskaznica
  • rodni list
  • domovnica

Osobama na stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa na teret države može se isplatiti trošak obrazovanja do 7.000 kn.

Dopusnica za izvođenje programa nalazi se na linku: Dopusnica.

Predavači:


ANTONIJA ŠIMUNKOVIĆ, struč. spec. oec.

Direktorica je tvrtke Invise savjetovanje j.d.o.o., a iza sebe ima 9 godina iskustva na računovodstvenim poslovima. Posljednje dvije godine u vlastitoj tvrtki pruža i računovodstvene usluge. Specijalnost joj je računovodstvo neprofitnih organizacija, poslovanje udruga, financiranje rada udruga i financijsko planiranje, a osim računovodstvenih usluga, bavi se i edukacijama za neprofitne organizacije i vodi interne obuke zaposlenika za računovodstvene i administrativne poslove.


MARIO ŠIMUNKOVIĆ

Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Predavač je na Europskoj poslovnoj školi u Zagrebu na predmetima u području računovodstva, financija i projektnog menadžmenta. Uključen je u upravljanju i provođenju nekoliko nacionalnih i EU projekata. Certificirani je projektni menadžer C razine (IPMA Level C). Na Pučkom otvorenom učilištu Petar Zrinski izvoditelj je nastave za program usavršavanja Voditelj/ica projekata financiranih iz EU fondova. Autor je više radova iz područja poduzetništva, obrazovanja za poduzetništvo te projektnog menadžmenta.


Naši polaznici programa Knjigovođa i Samostalni knjigovođa uče raditi u najboljem računovodstvenom online programu Minimax tvrtke Saop, što im omogućava da po završetku programa budu spremni za rad, bilo da se odluče zaposliti u knjigovodstvenom servisu ili voditi poslovne knjige sami za sebe.

Iskustva polaznika

Jako sam zadovoljna organizacijom predavanja i pomoći koju uvijek možemo tražiti ako nam neki dio nije jasan, svi su jako ljubazni i pristupačni. – Petra

Dugo mi je trebalo da se odlučim upisati usavršavanje za samostalnog knjigovođu i nisam požalila. Ugodno sam iznenađena sa profesionalnošću predavača, individualnom pristupu svakom polazniku te svaka pomoć referade. Svakako preporučam. – Sonja


Ako ste zainteresirani za program molimo ispunite sva obvezna polja (*) u potpunosti, kako bi omogućili pouzdani kontakt s vama. Podaci se koriste isključivo za uspostavljanje kontakta s vama kako bi vam dali daljnje upute vezane uz upis programa. Podaci se ne prosljeđuju trećim osobama.