Rad referade sa strankama za vrijeme COVID-19 epidemije

Referada

Sukladno preporukama Nacionalnog stožera za suzbijanje COVID-19 epidemije, obavještavamo vas da referada Pučkog otvorenog učilišta Petar Zrinski neće primati stranke, tj. polaznike, osim u slučaju kada zahtjev stranke nije moguće riješiti bez njegove/njezine prisutnosti, uz obveznu prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem.

Plaćanje školarine možete obaviti putem Internet bankarstva ili opće uplatnice u banci/pošti, a kako bismo Vam dodatno olakšali obavljanje plaćanja, na oglasnu ploču ispred referade smo postavili primjer popunjene uplatnice zajedno s kodom koji možete skenirati putem mobilnog bankarstva. Primjer uplatnice možete pronaći i ovdje.

Prilikom ulaska u zgradu i pohađanja nastave, potrebno je imati zaštitnu masku preko usta i nosa (medicinsku ili platnenu), dezinficirati ruke na ulazu te se obvezno upisati na evidencijsku listu koja se nalazi na stolu pored ulaza u referadu. Tokom pauze nije se dozvoljeno zadržavati u većim grupama ili na hodniku.

Sve potrebne obavijesti će Vam kao i do sada redovito stizati putem maila (obavijesti o rezultatima ispita, obrazac za najavu dolaska na nastavu). Raspored nastave ažurira se svaki četvrtak i objavljuje na našoj web stranici, a pratite ga prema uputama koje ste dobili na uvodnom predavanju (za polaznike programa za stjecanje srednje stručne spreme i programa Dadilja). 

Ukoliko trebate predati esej, potrebno ga je ostaviti na za to predviđenom mjestu na stolu ispred referade zajedno s popunjenom prijavnicom (žuti stalak ispod natpisa Dokumenti za referadu).

Za sva dodatna pitanja možete nas slobodno kontaktirati.

Verificirani programi

Programi obrazovanja su verificirani od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja i Agencije za strukovno obrazovanje i oborazovanje odraslih (ASOO) te se upisuju u e-Radnu knjižicu.

Iskustvo u provedbi programa

Učilište ima više od 18 godina iskustva u obrazovanju odraslih. Kroz obrazovne programe dosad se školovalo više od 2500 polaznika, a na učilištu predaje preko 30 stručnjaka iz različitih područja.

Verificirana online nastava

Online nastavu provodimo na programima: Knjigovođa, Stručnjak za internet marketing i Voditelj pripreme i provedbe EU projekata. Na programu Propedeutika psihoterapije provodi se kombinirana nastava.