Prijava na program osposobljavanja Asistent za upravljanje EU projektima

  • Prijavnica Vas ne obavezuje na upis niti se popunjavanjem iste rezervira mjesto u grupi. Po primitku prijavnice, osoblje Pučkog učilišta Petar Zrinski će Vas kontaktirati putem maila ili telefonski kako bi Vam pružili više informacija o odabranoj edukaciji te idućem dostupnom terminu.

Marija Klasnić

Bivša polaznica

"Jako sam zadovoljna sa cijelim programom usavršavanja. Savjetovala bih svima koji se žele usavršiti u pripremi i provedbi EU projekata da upišu ovaj program, jer će jako puno naučiti od predavača koji imaju puno iskustva."

Mislav Stilinović

Bivši polaznik

"Najviše mi se svidjelo što smo na kraju programa morali predati projekt kao što bismo predavali da zaista vodimo pravi projekt financiran iz EU koji učilište Petar Zrinski pregledava na način kao što bi to bilo da zaista predajemo projekt. To je stvarno dalo praktičan osjećaj što sve uključuje voditi takav projekt."

Ako ste zainteresirani za upis molimo ispunite sva obvezna polja (*) u potpunosti, kako bi nam omogućili pouzdani kontakt s vama. Podatci se koriste isključivo za uspostavljanje kontakta s vama kako bi vam dali upute vezane uz upis programa. Podatci se ne prosljeđuju trećim osobama.

Mogućnost korištenja vaučera

Iskoristite vaučer financiran od strane HZZ-a kako biste umanjili cijenu svoje edukacije.