PAŽNJA INTERNET MARKETING POČETNICI

Digitalni marketing tečaj: Naučite internet marketing i brendiranje lakše uz profesionalne mentore. Od sada i online uz korištenje vaučera! 

Postanite specijalist za digitalni marketing i pronađite bolji posao, zarađujte honorarno radeći za domaće i strane klijente ili vodite marketing svoje tvrtke!

Početak nastave i zadnji dan za prijavu:  23. siječnja 2023.

Grupa koja počinje 28. studenoga 2022. je popunjena!

Nije lako samostalno naučiti digitalni marketing

Digitalni marketing je uzbudljivo područje koje raste svakim danom. To je sjajan način za početnike da krenu u svijet poslovanja i poduzetništva ili za one koji žele svoju karijeru podići na sljedeću razinu.

Međutim, samostalno učenje digitalnog marketinga nije lako. Za početak, teško je naći vremena za učenje i biti dosljedan kada ima toliko drugih stvari koje treba napraviti, teško je pronaći kvalitetnog mentora koji je voljan pokloniti svoje vrijeme kako bi vam objašnjavao osnove, a skoro je nemoguće dobiti redovite povratne informacije o vašem napretku.

Toliko različitih stvari ima za naučiti, a nije uvijek jasno odakle početi ili kako primijeniti naučeno. Možda provedete puno vremena učeći pogrešne vještine ili radeći pogreške koje ste mogli izbjeći uz bolje vodstvo.

Možete pročitati stotine blog postova i članaka, gledati sate i sate YouTube videa, ali ništa nije bolje od praktičnog iskustva kako biste naučili vještine koje su vam potrebne za uspjeh u ovoj industriji. Pogotovo kad vam to znanje prenose veterani i profesionalci iz marketinške industrije u okviru strukturiranog obrazovnog programa s jasnim ishodima učenja.

Edukacija za digitalni marketing za početnike

Dostupno online u cijeloj Hrvatskoj!

Online predavanja

Predavanja u učionici

Kako bismo pomogli onima koji žele započeti rad u ovom području, 2019. godine smo pokrenuli akreditirani program digitalnog marketinga sa upisom u radnu knjižicu, a osuvremenili smo ga i unaprijedili prema novoj metodologiji izrade programa obrazovanja odraslih 2022. godine. Program pod nazivom Internetski marketing i brendiranje namijenjen je početnicima i onima koji žele obogatiti svoje trenutno znanje, a vode ga profesionalci iz industrije i pružiti će vam praktično iskustvo koje vam je potrebno.

Ne trebate imati iskustvo ili predznanje.

Imamo vrhunske predavače odnosno mentore koji su iskusni profesionalci u svom području – ljudi koji svakodnevno rade u ovoj industriji i koji su željni prenijeti svoje znanje na vas. 

Cilj programa Internetski marketing i brendiranje je pružiti polaznicima znanja, vještine i sposobnosti kako bi postali stručnjaci za digitalno oglašavanje.

Program će vas opremiti vještinama i znanjima koja će vam omogućiti da obavljate poslove digitalnog marketinga na postojećem radnom mjestu ili nađete bolji posao. Također, savladat ćete prepreke za pokretanje vlastitih poslovnih pothvata.

Primjerice, naučit ćete kako izraditi web stranicu i marketinšku strategiju koja uključuje oglašavanje za bilo koju vrstu poslovne ideje koju imate!

Osim toga, bilo koja od vještina koju ćete u ovom programu naučiti može biti nešto od čega možete honorarno zarađivati, a jednog dana i pokrenuti vlastitu digitalnu agenciju ako vam to bude želja. 

Ovaj program je za svakoga tko želi dobiti čvrste temelje u digitalnom marketingu. Ne morate imati prethodno iskustvo, ali trebate biti spremni uložiti nekoliko sati rada svaki tjedan. Pokazat ćemo vam što trebate znati korak po korak, tako da će vam biti lako pratiti ako tek počinjete, ali i ako ste već dio industrije.

Završetkom programa Internetski marketing i brendiranje polaznici će biti osposobljeni:

 • Istražiti online tržište i pronaći potencijalne klijente.
 • Provesti interntetsku marketinšku kampanju u svrhu promocije i brendiranja
 • Kreirati i implementirati integrirani plan digitalnog marketinga.
 • Izraditi funkcionalnu web stranicu u WordPressu i unositi izmjene - bez prethodnog znanja programiranja!
 • Privući više kupaca ciljanim oglasima i upravljati Google Ads kampanjom.
 • Dizajnirati atraktivne materijale za marketing na društvenim mrežama uz pomoć besplatnih dostupnih alata čak i ako niste dizajneri.
 • Povećati promet na svojoj web stranici pomoću SEO-a (optimizacije za tražilice).
 • Razumjeti važnost sadržajnog marketinga (content marketing) i privući više kupaca uz pomoć zanimljivog i informativnog sadržaja.
 • Implementirati e-mail marketing strategiju pomoću Mailchimpa i pretvoriti više potencijalnih kupaca u kupce.
 • Izmjeriti i poboljšati izvedbu digitalnih marketinških aktivnosti pomoću Google Analyticsa i steći jasnu sliku o tome što je potrebno promijeniti na vašoj web stranici za veći broj posjetitelja i povećanje prodaje.
 • Početi zarađivati pomoću svoje web stranice uz pomoć različitih načina unovčavanja kao što je Google Adsense.
 • Primjeniti naučeno kako biste pomogli u razvoju vašeg poslovanja (ili nečijeg tuđeg!).

Polaznici mogu odabrati vlastiti poslovni slučaj, te na njemu primjeniti stečeno znanje. Od istraživanja tržišta, izrade web stranice do oglašavanja.

Imate poslovnu ideju koju ste uvijek htjeli pokrenuti ili želite unaprijediti poslovanje vaše tvrtke? Sada imate idealnu priliku da to provedete u djelo uz podršku naših predavača!

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje provodi se prema nastavnom programu Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) i odobren je od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske koje je našem učilištu izdalo dopusnicu za izvođenje programa. Dopusnicu možete pronaći na linku.

Tko su predavači?

Naši predavači su glavni adut naših polaznika.

Surađujemo s profesionalcima iz industrije kako bismo osigurali da svi naši predavači imaju veliko iskustvo u svojim područjima.

Oni nisu samo obični predavači – oni su i mentori koji svakodnevno aktivno rade u području digitalnog marketinga. Jamčimo da ćete naučiti praktične vještine koje će vam pomoći da brzo i jednostavno pokrenete svoju karijeru. Možete postati profesionalni stručnjaci za digitalni marketing učeći od profesionalaca!

Miroslav Varga
Miroslav Varga

Miroslav Varga stručnjak je za online marketing, statističke analize i data mining. Diplomirao je na Fakultetu strojarstva i brodogradnje i apsolvirao je dva poslijediplomska studija. Trenutno radi u tvrtki Escape. Jedan je od nekolicine GCT – Google CertifiedTrainer u Google Adriatics regiji. Ima veliko iskustvo u upravljanju Google AdWords kampanjama i vrlo je čitani autor na blogu escapestudio.hr/blog. Iza sebe ima na desetke milijuna klikova u kojima je testirao reakcije internetskih tražitelja na svim europskim i sjevernoameričkim tržištima.

Ivana Glavurdić
IVANA GLAVURDIĆ

Obnašajući niz marketinških i komunikacijskih funkcija u etabliranim kompanijama kontinuirano razvija svoja znanja i vještine, a kombinacijom ekonomskog backgrounda i osobnog afiniteta prema vizualnom sadržaju pronalazi načine za spajanje racionalnog i kreativnog uz poseban naglasak na digitalno okruženje. Trenutno je zaposlena kao project manager u kreativnoj marketinškoj agenciji gdje je zadužena za stvaranje i provedbu projekata za domaće i internacionalne klijente.

Hrvoje Mihajlic
HRVOJE MIHAJLIC

U digitalnom marketingu je od samih početaka. Iako mu želja još s faksa bila raditi tradicionalno oglašavanje, tehnološki background u spoju s kreativnim hobijima odveo ga je u smjeru ovog najuzbudljivijeg tipa marketinga. Specifičan set znanja: od pisanja, fotografije, videografije pa i dizajna, uz marketinška znanja, omogućio mu je zaposlenje u najatraktivnijim hrvatskim firmama. Danas radi u Ericsson Nikoli Tesli i zadužen je za employer branding.

Boris Žakula
boris žakula

Diplomirao je ekonomiju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli 2015. godine. Po završetku školovanja stekao je dodatne certifikate u području društvenih mreža, oglašavanja, pisanja za digitalne kanale i Google Adwords. Radio je u marketingu i prodaji za nekoliko kompanija, a trenutno je zaposlen kao Senior Marketing Manager u tvrtci Banana Kreativni Online Marketing koja se bavi izradom web stranica, webshopova, oglašavanjem na društvenim mrežama i oglašavanjem na Google-u.

Marija Kovačić
MARIJA KOVAČIĆ

U svijet marketinga sam ušla za vrijeme studija te od tada razvijam znanja i vještine, posebno na jednom području digitalnog marketinga, a to je Google oglašavanje. Tijekom nekoliko godina rada u Escapeu sam na poziciji Ads Account managera stekla iskustvo u upravljanju Google ads kampanjama u različitim industrijama. Uz Google Ads i Analytics, volim koristiti i ostale alate, poput Data Studia gdje mogu upotrijebiti svoju kreativnost i napraviti izvještaje koji su jednostavni za čitati, ali važni za svakodnevno praćenje rezultata kampanja.

Antonio Bunoza
ANTONIO BUNOZA

Razvija komunikacijske vještine u svim smjerovima. Prošao je put od tradicionalnih medija, radija, televizije do digitalnog marketinga, a trenutačno radi na poziciji Google Ads Account Manager-a u Escape-u. Glavna područja interesa su mu najveći svjetske online tražilice. Nastoji spojiti analitički i kreativan način razmišljanja koji primjenjuje na kampanjama za različite industrije. Surađuje s domaćim klijentima i internacionalnim brandovima na ostvarivanju njihovih marketinških i komunikacijskih ciljeva.

Sara Grepo
SARA GREPo

Sara Grepo magistra je kulturologije i medijske kulture, specijalistica je marketinga na društvenim mrežama u tvrtki Escape d.o.o. gdje svakodnevno radi na društvenim mrežama klijenata. Predavačica je modula Komunikacija na društvenim mrežama na Londonskoj školi za odnose s javnošću u Hrvatskoj. Iza sebe ima višegodišnje iskustvo, osim u social media marketingu, u radu na televiziji i radiju, kao novinarka, reporterka i voditeljica.

TEA GOTOVAC

Stručnjak za prodaju i marketing sa višegodišnjim iskustvom u raznim industrijama. Osim tradicionalnog marketinga razvija znanja i vještine na području digitalnog marketinga od njegovih samih početaka. Vodila je razne marketinške kampanje i projekte u etabliranim kompanijama te niz aktivnosti usmjerenih na prepoznavanje potreba kupaca, kreiranje specifičnog sadržaja koji prodaje, komunikaciju te brendiranje. Trenutno radi kao voditelj brenda u Viator grupi gdje je zadužena za izradu digitalne marketinške i sadržajne strategije robne marke.SARA KLARIĆ

Stručnjak za online prodaju i marketing sa višegodišnjim iskustvom u globalnom B2B-u poslovanju i IT industriji. S dugim iskustvom građenja i vođenja marketinških i prodajnih timova ekspert je u postavljanju online prodajne strategije te implementacije iste. Strastvena je oko WordPress, CRM I drugih modernih online alata te njihove integracije i važnosti u uspješnosti digitalnih kampanji.

Hrvoje Hauska
HRVOJE HAUSKA

Google Analytics i Google Tag Manager stručnjak sa fokusom na naprednu implementaciju i optimizaciju digitalnih marketinških alata. Kao student ekonomije se detaljno bavio statistikom i statističkim analizama, te je karijera u digitalnom marketingu bila slijedeći logičan korak. Svoje znanje u digitalnom marketingu usavršava zadnje 3 godine.

DINO OREŠKI

Dino Oreški karijeru je počeo u Neckermannu, a nakon toga postaje voditelj eCommerce odjela u Quelleu. Tijekom godina radio je kao project manager u nekoliko webshopova te vodio oglašavačke kampanje u raznim sektorima. Danas je direktor strateškog razvoja digitalnog marketinga u Pro media grupi, konzultant u agenciji Upping, suosnivač je i, također konzultant, u Udruzi eCommerce Hrvatska.Josip valenta

Specijalist za digitalni marketing koji je svoje korake gradio i proučavao više od 10 godina na različitim digitalnim platformama. Završio tehničku školu Ruđer Bošković i preddiplomski studij na Ekonomskom fakultetu, što je jedna dobra kombinacija tehničkih i društvenih znanja u vremenima digitalnih transformacija. Iza sebe ima preko 100 projekata iz različitih tehnologija, najviše web projekata je gradio na Wordpress platformi. Kao digitalni analitičar bavio se niz godina proučavanjem algoritama za pozicioniranje od kojih može istaknuti dosta uspješnih projekata koji su rađeni za Google tražilicu. Prolazio je i vodio niz projekata za firme od Google ads-a, Google analytics-a i Tag manager-a te webshopove. Za sebe može reći da voli sve raditi, ali najviše voli SEO (optimizaciju za tražilice).

adam vovra

Adam Vovra bavi se Google Adsom još od fakultetskih dana. U Escapeu radi više oko tri godine na poziciji Ads Account Manager i u međuvremenu je stekao iskustvo vođenja digitalnih kampanja za veliki broj klijenata iz raznih industrija. Specijalizirao se za vođenje kampanja za web trgovine u različitim industrijama.ana šišInjak

Stručna specijalistica za marketing i komunikaciju, svoju je karijeru nastavila u digitalnom marketingu, a posebno se specijalizirala za marketing društvenih mreža i influencer marketing. Već se skoro 8 godina bavi influencer marketingom i iza sebe ima brojne suradnje s klijentima. Ana je travel, fashion i lifestyle blogger koja također vodi svoju internetsku stranicu i radi kao freelancer te kao savjetnik za marketing društvenih mreža. Ana pomaže ljudima u upravljanju društvenih mreža, oglasa, stvaranju promotivnih sadržaja, poticanju angažmana i pomaže kod izrade sveukupne digitalne marketinške strategije. Također se bavi fotografijom i svjetski je putnik. 

tvrtke kojima su naši predavači pomogli sa digitalnim marketingom

10 dobrih razloga zašto upisati ovaj program

Kreiran za ambiciozne, prilagođen za početnike

Program je namijenjen osobama koje su potpuno nove u digitalnom marketingu, ali i onima koji već posjeduju određeno znanje, ali ga žele upotpuniti i nadograditi. Osim završene četverogodišnje srednje škole i poznavanja osnova rada na računalu, ne trebate prethodno iskustvo ili kvalifikacije da biste se pridružili našem tečaju.

Učite direktno od marketinških profesionalaca

Bit ćete dio programa koji podučavaju profesionalci digitalnog marketinga s dugogodišnjim iskustvom. Možete učiti izravno od njih i postavljati pitanja u bilo koje vrijeme.

Otvorite si bolja vrata uz uvjerenje sa upisom u radnu knjižicu

Po uspješnom završetku našeg akreditiranog programa odobrenog od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja svi naši polaznici dobivaju uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu, a to će vam znatno povećati šanse za dobivanje boljeg posla ili napredovanje.

Učite na poslovnom primjeru po vlastitom izboru

Radite na vlastitom projektu i primjenite stečeno znanje pod mentorstvom naših stručnjaka. Unaprijedite poslovanje tvrtki u kojoj radite i zadivite kolege ili započnite nešto svoje. Imat ćete 3 mjeseca vremena da to ostvarite, tako da možete lako završiti vlastiti projekt za vrijeme dok stječete dragocjeno znanje iz programa. 

Naučite vještine koje plaćaju račune

Naučite vrijedne vještine poput izrade web stranica u WordPressu ili vođenje Google oglasa koje su u velikoj potražnji. Naš program će vam prenijeti znanja kojima možete impresionirati potencijalne poslodavce, raditi na vlastitim projektima ili zarađivati kao freelancer.

Male grupe - veća kvaliteta

U organizaciji rada trudimo se slagati manje grupe polaznika kako bi kvaliteta predavanja uvijek bila na visokom nivou, a vi uvijek dobili odgovore na pitanja koja vas muče u trenutku kada se pojave.

Pratite nastavu online

Ako živite izvan Zagreba sada imate pristup istim predavačima kao i netko tko živi blizu škole. Ako ste u Zagrebu možete uštedjeti puno vremena i novca tako što ćete eliminirati fizičke dolaske na predavanja. Online predavanja se izvode u realnom vremenu tako da možete postavljati pitanja i sudjelovati u nastavi kao da ste u učionici.

Snimke predavanja dostupne tokom cijelog trajanja programa

Naša online predavanja su dostupna tijekom cijelog trajanja programa plus 30 dana nakon završetka nastave što vam daje mogućnost da učite bez žurbe i nadoknadite gradivo koje ste propustili bez stresa.

Prisustvujte nastavi bez stresa

Nastava na programu izvodi se preko aplikacije Zoom, koja se na jednostavan način može instalirati na vaše računalo, mobitel ili tablet. Tijekom cijelog programa bit će vam dostupna naša tehnička podrška koja će vam stajati na raspolaganju u slučaju bilo kakvih poteškoća.

Ne kompliciramo i ne naplaćujemo vam kada se život zakomplicira

Nećete morati putovati u naše sjedište da biste polagali završni ispit pa ćete uštedjeti vrijeme i nećete imati dodatne troškove. Ne naplaćujemo eventualni pad na ispitu tako da na ispit možete ići bez treme, straha od pada i dodatnih troškova. Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne završite program u roku nećemo vam naplatiti penale, jer znamo da se život može neočekivano zakomplicirati i ne biste trebali snositi dodatne troškove zbog toga.

Iskustvo je vrlo pozitivno

"Iskustvo je vrlo pozitivno, predavači susretljivi i uvijek spremni pomoći. Program je opširan - sve bitno ste obuhvatili i prenijeli na korisnike programa. Rezultat je da sam sada asistentica u prodaji i marketingu u jednoj vrhunskoj firmi."

Kristina Palić

Dobila sam neke nove poslovne prilike...

"Produbila sam znanje o digitalnom marketingu i naučila neke stvari primjeniti u praksi.Sviđa mi se što je bilo puno različitih profesora pa nije bilo monotono i bila je dobra komunikacija između profesora i polaznika tečaja. Dobila sam neke nove poslovne prilike, iako trenutno radim u osnovnoj školi."

Dragana Celik

nije kao klasičan ubrzani tečaj nego ozbiljan program

S programom sam bila jako zadovoljna, predavači su bili susretljivi i jasni. Program mi se sviđa zato jer nudite upis u radnu knjižicu, nije kao klasičan ubrzani tečaj nego ozbiljan program, ugodna atmosfera na predavanjima, cjenovna pristupačnost i to što smo imali divnu voditeljicu Ivanu. U doba korone kada je sve bilo negativno, mi smo učinili nesto pozitivno! :)

Dorotea Lisac

Što ćete učiti kada upišete naš program osposobljavanja?

1

Uvod u digitalni marketing

U ovoj cjelini upoznat ćemo vas s osnovnim konceptima digitalnog marketinga, upoznati različite internetske platforme i upoznati alate koji će nam pomoći u dizajniranju web stranica, upravljanju internetskim kampanjama ili mjerenju performansi vaše stranice. Bolje ćete razumjeti kako internet funkcionira i kako može koristiti vašem poslovanju i karijeri.

2

Uvod u grafički dizajn i izrada marketing materijala

Naučiti ćete izrađivati skoro sve pomoću besplatnog dizajnerskog alata - grafike za društvene mreže, bannere, oglase, slike za blog i druge vrste vizualnih sadržaja. Stvorite dosljedan izgled i dojam u svim svojim marketinškim materijalima. Naučite kako napraviti lijepe stvari od nule čak i ako niste dizajneri!

3

Brendiranje u online poslovanju

Naučit ćete kako izabrati i koristiti odgovarajuće alate i tehnike digitalnog marketinga pogodne za brendiranje i promociju u online okruženju.

4

Izrada web stranice u Wordpressu za početnike

Naučiti ćete kako izraditi i dizajnirati web stranice profesionalnog izgleda s WordPressom čak i ako ne znate kodirati. Moći ćete to učiniti sami, bez angažiranja programera i imat ćete potpunu kontrolu nad izgledom i funkcionalnošću vaše web stranice.

5

Google Analytics

Naučiti ćete upravljati, optimizirati i skalirati online kampanje uz pomoć Google Analyticsa. Transformirati ćete svoje poslovanje uz uvide koje ovaj moćan alat pruža. Otkrijte što funkcionira, a što ne, kako biste mogli donositi odluke na temelju podataka.

6

Google Oglasi (Google ads)

Naučiti ćete kako upravljati online kampanjama u Google Ads-u i ostvariti više prometa (i prodaje) na vašoj web stranici. Konačno shvatite Google Ads i počnite vidjeti rezultate. Osjećajte samopouzdanje podižući svoje poslovanje na višu razinu uz plaćeno oglašavanje.

7

Oglašavanje putem web bannera

Naučiti ćete kako koristiti banner oglase za povećanje prometa i prodaje na vašoj web stranici. Raspravljati ćemo o različitim vrstama formata oglasa, opcijama platformi i mjernim podacima koji su važni. Saznajte što funkcionira (a što ne) u smislu dizajna, sadržaja i ciljanja (targetiranja).

8

Uvod u društvene mreže

Naučiti ćete kako koristiti najveće društvene mreže za marketing i što trebate znati o njima (prvo: Facebook).

9

PR i oglašavanje putem društvenih mreža

Naučiti ćete o osnovama odnosa s javnošću i plaćenog oglašavanja na društvenim mrežama te naučiti kako povećati promet (i prodaju) na svojoj web stranici pomoću društvenih mreža. Raspravljat ćemo o različitim vrstama formata oglasa, opcijama platformi i mjernim podacima koji su važni. Saznajte što funkcionira (a što ne) u smislu dizajna, sadržaja i ciljanja (targetiranja).

10

Marketing putem elektroničke pošte uz Mailchimp

Naučiti ćete koristiti jedan od najboljih email marketing servisa i kreirati newslettere profesionalnog izgleda. Povežite se s kupcima na osobnoj razini i izgradite lojalnost. Informirajte kupce s najnovijim vijestima i ponudama.

11

Content marketing i pisanje sadržaja za web stranice

Naučiti ćete kako stvoriti zanimljiv sadržaj za vašu web stranicu i izraditi kvalitetne članke/blogove koji će privući ljude. Izgradite povjerenje kod svojih kupaca i potencijalnih klijenata pružanjem korisnog sadržaja koji rješava njihove probleme.

12

Upotreba Google Adsense alata

Naučiti ćete kako integrirati ovaj popularni sustav za monetizaciju na vašoj web stranici i zaraditi novac prikazivanjem oglasa.

13

Partnerski marketing i influencer marketing

Naučiti ćete kako promovirati proizvode drugih ljudi kao partner (affiliate) i kao influencer.

Neki od alata koje ćete naučiti koristiti

Primjeri web stranica koje su izradili polaznici tokom edukacije

Za sve naše polaznike osigurali smo i dodatne pogodnosti

Bonus 1
Snimljene video lekcije

Svaki polaznik koji kod nas upiše program dobit će besplatan pristup svim predavanjima tokom cijelog vremena trajanja programa i još 30 dana od završetka programa.

Bonus 2
Besplatna domena i hosting

Polaznici će tokom edukacije naučiti izraditi web stranicu na Wordpress platformi. POU Petar Zrinski će svim polaznicima besplatno osigurati edukacijsku domenu i prostor na serveru Učilišta. Privremena domena i prostor na serveru osigurani su besplatno tokom trajanja edukacije, a polaznik po završetku edukacije može prebaciti razvijenu web stranicu na vlastiti server i/ili ugovorit hosting servis (od kojih su neki i besplatni).

Bonus 3
Upisnina uključena u školarinu

Nema skrivenih troškova. Upisnina je već uključena u cijenu školarine tako da je je cijena koju platite finalna.

Bonus 4
Besplatno ponavljanje završnog ispita

Ne naplaćujemo eventualni pad na ispitu tako da na ispit možete ići bez treme, straha od pada i dodatnih troškova.

Bonus 5
Nema penala za produljenje godine

Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne završite program u roku nećemo vam naplatiti penale, jer znamo da se život može neočekivano zakomplicirati i ne biste trebali snositi dodatne troškove zbog toga.

Po završetku programa stječete uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu i koje je ovjerilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Uspjeh naših polaznika je i naš uspjeh

Redovito provjeravamo zadovoljstvo naših polaznika i trudimo se da što veći broj završi program u roku

80% polaznika završi u roku

Osam od deset polaznika uspješno završi naš program u zadanom roku zahvaljujući našem individualnom pristupu svakom polazniku tako da možete biti sigurni da ćete i vi biti među njima.

Visoka razina zadovoljstva polaznika (NPS)

U posljednjoj grupi NPS rezultat (mjera koja označava zadovoljstvo kupaca) na našem programu osposobljavanja za internet marketing bio je 9.1 od mogućih 10 što je garancija da činimo sve kako biste uspjeli.

Kako biste se osjećali kada biste točno znali što poslodavcima treba i znali se istaknuti u gomili? Zamislite da posjedujete vrijedne vještine koje vas čine poželjnima na tržištu rada, umjesto samo nekoliko nejasnih kvalifikacija.


Zamislite da možete dobiti savjete od stručnjaka za digitalni marketing koji stvarno razumiju vašu industriju i da imate online zajednicu profesionalaca od kojih možete tražiti pomoć i podijeliti svoja iskustva.


Što kada bi mogli pokrenuti vlastiti posao ili samostalno voditi marketing u tvrtki gdje radite?


Sve to možete ostvariti ako završite naš akreditirani program koji kombinira teoriju s praksom koju podučavaju internet marketing profesionalci.


Voditi ćemo vas korak po korak kroz stvarni projekt po vašem izboru, tako da ćete na kraju imati veliko postignuće koje možete dodati svom životopisu ili čak poboljšati vlastito poslovanje na način koji vam prije nije bio moguć.


Dobiti ćete mentorstvo od iskusnih profesionalaca i uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu

Prijavite se danas i uštedite.

Promotivna cijena vrijedi do 16.1.2023.

Što je sve uključeno u paket:
 • 225 sati predavanja i vježbi 
 • Bonus 1: Snimljene video lekcije (za polaznike online nastave)
 • Bonus 2: Besplatna domena i hosting
 • Bonus 3: Upisnina uključena u školarinu 
 • Bonus 4: Besplatno ponavljanje završnog ispita 
 • Bonus 5: Nema penala za produženje godine

Regularna cijena: 12.000,00 kn / 1.592,67 eura.

Upišite se do 16.1.2023. u grupu koja počinje 

23. siječnja 2023. po cijeni od:

7.000,00 kn

929,06 eura

Ponuda vrijedi do 16.1.2022. ili do popunjenja svih grupa. Do isteka ponude još:

56
dana
:
 
11
sati
:
 
45
minuta
:
 
04
Seconds

You missed out!

Fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna

Želimo održati visoku kvalitetu nastave i zadovoljstvo naših polaznika. Zato su naše grupe manje, a broj mjesta ograničen. Ne čekajte zadnji čas za prijavu, jer se može dogoditi da sva mjesta budu popunjena.

Zatražite vaučer za sufinanciranje obrazovanja

Cijenu edukacije možete umanjiti koristeći vaučere financirane od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Vaučeri su dostupni zaposlenim i nezaposlenim osobama.

Često postavljana pitanja

Koji su uvjeti za upis?

Minimalno završena četverogodišnja srednja škola. Poznavanje osnova rada na računalu.

Koje su isprave potrebne za upis?

Da! Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje odobrilo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja te se upisuje u e-radnu knjižicu.

Kolika je cijena i koji su načini plaćanja?

Redovna cijena osposobljavanja iznosi 12.000,00 kn /1.592,67 eura. Ako upišete program do 10.10.2022. cijena s popustom iznosi 7.000,00 kn / 929,06 eura i vrijedi za sve modele plaćanja.

MODELI PLAĆANJA
U nastavku su različiti modeli plaćanja školarine. Cijena je uvijek ista bez obzira na koji model odabrali.

A – Uplata punog iznosa cijene programa na dan upisa (internet bankarstvom ili općom uplatnicom).
B – Uplata kreditnom karticom (do 12 rata) putem linka za samostalno plaćanje (WS Pay) ili preko POS uređaja u Učilištu. Prihvaćamo kartice Zabe, PBZ-a i Erste banke.

Fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna

Koliko traje program?


Satnica: program ukupno traje 225 sati, od čega se 161 sat odnosi na teorijsku nastavu i vježbe podijeljene u 40 termina po 4 školska sata, ostatak je samostalni rad polaznika (izvršavanje zadataka, domaćih uradaka, čitanje i proučavanje potrebno za praćenje sadržaja i izvršavanje zadataka).

Da li mogu nastavu pratiti online?

Da, nastava se može pratiti online.

Kojim danom i u koje vrijeme je nastava?

Nastava se odvija ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 17:00 do 20:45 sati.

Kada je prvi dan nastave?

Početak nastave je 23. siječnja 2023.

Grupa koja počinje 19. rujna 2022. godine je popunjena.

Grupa koja počinje 29. rujna 2022. godine je popunjena.

Grupa koja počinje 17. listopada 2022. godine je popunjena.

Grupa koja počinje 28. studenoga 2022. godine je popunjena.  

Da li se pri završetku dobije upis u radnu knjižicu?

Da! Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije internetski marketing i brendiranje odobrilo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja te se upisuje u e-radnu knjižicu.

Mogu li upisati vaš program samo sa 3 završena razreda srednje škole?

Morate imati završenu četverogodišnju srednju školu.

Mogućnost korištenja vaučera

Iskoristite vaučer financiran od strane HZZ-a kako biste umanjili cijenu svoje edukacije.