Novo! Online nastava – dostupno za polaznike iz cijele Hrvatske

Pučko otvoreno učilište Petar Zrinski dobilo je odobrenje za izvođenje online nastave na sljedećim verificiranim programima s upisom u radnu knjižicu:

 Programi će se izvoditi u učionici uz online prijenos uživo.

 

Kako funkcionira online nastava?

Online nastava provodi se prijenosom uživo iz učionice, a nastavu možete pratiti i sudjelovati u realnom vremenu iz udobnosti svog doma. Kako bi uspješno pratili online nastavu i sudjelovali na nastavi potrebno je imati računalo, pristup internetu, web kameru, mikrofon i zvučnik (ili računalo koje sve navedeno već ima ugrađeno). Termini nastave jednaki su terminima nastave u učionici, utorkom, srijedom i četvrtkom od 17:00 do 20:00h. Nastava se odvija putem Zoom aplikacije koju možete instalirati na računalo, mobitel ili tablet. Snimke predavanja dostupne su polaznicima za vrijeme trajanja edukacije na online platformi Pučkog otvorenog učilišta Petar Zrinski.

Online nastava dostupna je za sve polaznike neovisno o njihovoj lokaciji, a predavanja se odvijaju u realnom vremenu uz mogućnost komunikacije s predavačima i ostatkom grupe kao da ste u učionici.

 

Zašto odabrati online nastavu?

Kvaliteta online nastave jednaka je kvaliteti nastave u učionici – nastava je interaktivna i izvodi se u realnom vremenu online prijenosom iz učionice – polaznici sudjeluju na predavanju jednako kao da su u učionici, korištenjem web kamere, mikrofona i slušalica. Predavanja će uvijek biti održana – bez obzira na epidemiološke mjere ili ostale (ne)prilike.

Nastavu možete pratiti bilo gdje ako imate pristup internetu i računalo/tablet/mobitel – kod kuće, na putovanju, u uredu. Ne morate više gubiti vrijeme na putovanje do Učilišta, sve možete obaviti online – uključujući i sam upis (bez dolaska u referadu).

Svi nastavni materijali su dostupni online uključujući i snimke svih predavanja koje možete ponovno pregledavati koliko god puta želite za vrijeme trajanja edukacije.

Kvalitetu online nastave prepoznali su i naši polaznici – prosječna NPS – Net Promoter Score ocjena za vrijeme prošlog ciklusa online nastave bila je 9.5 od 10.

 

 

Ako postoje snimke predavanja, moram li biti spojen na nastavu koja se prijenosi uživo?

Da, potrebno je biti spojen na minimalno 50% nastave pošto polaznici brže i temeljitije usvajaju znanja i vještine ako sudjeluju u nastavi kroz vježbe, zadatke te davanje povratnih informacija predavaču.

 

 

Mogu li upisati online program bez dolaska u Zagreb?

Da, ukoliko niste u mogućnosti doći na upis u prostorije Pučkog otvorenog učilišta Petar Zrinski u Zagrebu, upisni postupak moguće je provesti na daljinu na način da se kandidatu nakon uplate upisnine na e-mail dostavlja Ugovor kojeg kandidat potpisuje i poštom dostavlja Učilištu original, čime se kandidat smatra upisanim u određeni program obrazovanja odraslih. (Upisnina iznosi 500 kn i uključena je u cijenu edukacije.)

 

Ako ste zainteresirani za online način pohađanja nastave ispunite sva obvezna polja (*) u potpunosti, kako bi nam omogućili pouzdani kontakt s vama. Podaci se koriste isključivo za uspostavljanje kontakta s vama kako bi vam dali upute vezane uz upis programa. Podaci se ne prosljeđuju trećim osobama.