Razvoj i dizajn web sučelja u WordPressu: Naučite web dizajn lakše uz profesionalne mentore. Od sada i online uz korištenje vaučera! 

Postanite stručnjak za razvoj i dizajn web sučelja u WordPressu, pronađite posao, zarađujte honorarno radeći za domaće i strane klijente ili izradite web stranicu svoje tvrtke!

Početak nastave i zadnji dan za prijavu: 15. prosinca 2022.

Želite li samostalno kreirati web stranicu?

U današnjem svijetu nužno je posjedovati web stranicu kako biste istaknuli svoje poslovanje te uspješno prodali proizvode i usluge ili prezentirali vlastiti brend. 

Kompetencije iz područja web dizajna sve su cjenjenije. Kako biste samostalno izradili web stranicu potrebno je usvojiti mnogobrojna znanja i vještine. Uz svakodnevne obaveze teško je strukturirano i organizirano učiti te biti motiviran. 

Danas su dostupni razni članci i videa, ali ništa nije važnije od praktičnog iskustva i strukturirane edukacije kako biste naučili vještine koje su vam potrebne za uspješno kreiranje web stranice.

Naš program Razvoj i dizajn web sučelja nudi vam praktična i teorijska znanja o kreiranju i održavanju web-stranica  kroz CMS sustav Wordpress koja na vas prenose profesionalci iz područja razvoja i dizajna web sučelja u okviru strukturiranog obrazovnog programa s jasnim ishodima učenja.

Edukacija za razvoj i dizajn web sučelja u Wordpressu za početnike

Dostupno online u cijeloj Hrvatskoj!

Online predavanja

Predavanja u učionici

Kako bismo pomogli onima koji žele započeti rad u ovom području, razvili smo i akreditirali novi program Razvoj i dizajn web sučelja u WordPresu s upisom u radnu knjižicu. Program pod nazivom Razvoj i dizajn web sučelja u WordPresu namijenjen je početnicima i onima koji žele obogatiti svoje trenutno znanje, a vode ga profesionalci iz industrije i pružiti će vam praktično iskustvo koje vam je potrebno.

Nije vam potrebno iskustvo ili predznanje.

Imamo vrhunske predavače odnosno mentore koji su iskusni profesionalci u svom području – ljudi koji svakodnevno rade u ovoj industriji i koji su željni prenijeti svoje znanje na vas. 

Cilj programa Razvoj i dizajn web sučelja je pružiti polaznicima znanja, vještine i sposobnosti o samostalnom kreiranju i održavanju web stranica.

Nakon završenog programa Razvoj i dizajn web sučelja u WordPressu steći ćete potrebno znanje o CMS-u, postavljanju te prilagodbi WordPress teme. Prilagodbom predložaka i izradom sadržaja samostalno ćete biti sposobni postaviti i održavati WordPress stranicu te proširivati funkcionalnost Vašeg Weba!

Primjerice, dizajnirat ćete atraktivne web stranice za bilo koju vrstu vaše poslovne ideje!

 S lakoćom predstavite sebe, svoje poslovanje ili primijenite svoje znanje kako biste klijentu izradili web stranicu. 

Završetkom programa Razvoj i dizajn web sučelja polaznici će:

 • Savladati ključne pojmove vezane uz web dizajn i izradu web stranice poput: Web dizajn, CSS, HTML, Wordpress, SEO, CMS, arhitektura informacija, vizualni identitet.
 • Koristiti alate za podešavanje i promjenu postavki WordPressa i teme sučelja.
 • Kreirati različite web elemente te ih kombinirati.
 • Izraditi funkcionalnu web stranicu u WordPressu i unositi izmjene - bez prethodnog znanja programiranja!
 • Dizajnirati atraktivne web stranice pomoću dostupnih alata čak i ako niste dizajneri.
 • Povećati promet na svojoj web stranici pomoću SEO-a (optimizacije za tražilice).
 • Primjeniti naučeno kako biste pridonijeli razvoju vašeg poslovanja (ili nečijeg tuđeg).

Imate poslovnu ideju koju želite promovirati putem nove web stranice? Želite li unaprijediti poslovanje vaše tvrtke kroz prilagodbu postojeće ili razvoj nove web stranice? Sada imate idealnu priliku da to provedete u djelo uz podršku naših predavača!

Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Razvoj i dizajn web sučelja provodi se prema nastavnom programu akreditiranom od strane Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih (ASOO) i Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske

10 dobrih razloga zašto upisati ovaj program

Kreiran za ambiciozne, prilagođen za početnike

Program je namijenjen osobama koje su potpuno nove u svijetu razvoja i dizajna web sučelja, ali i onima koji već posjeduju određeno znanje te ga žele upotpuniti i nadograditi. Osim završene osnovne škole i vrlo dobrog poznavanja rada na računalu, ne trebate prethodno iskustvo ili kvalifikacije da biste se pridružili našem tečaju.

Učite direktno od profesionalaca iz područja web dizajna

Bit ćete dio programa koji podučavaju profesionalci web dizajna s dugogodišnjim iskustvom. Možete učiti izravno od njih i postavljati pitanja u bilo koje vrijeme.

Otvorite si bolja vrata uz uvjerenje sa upisom u radnu knjižicu

Po uspješnom završetku našeg akreditiranog programa odobrenog od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja svi naši polaznici dobivaju uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu, a to će vam znatno povećati šanse za dobivanje boljeg posla ili napredovanje.

Naučite osnove dizajna u Canvi

Canva je besplatan internetski alat za grafički dizajn, a u okviru programa naučit ćete izrađivati prezentacije, postere, video zapise, grafike i ostale grafičke elemente potrebne za kvalitetnu web stranicu. 

Naučite digitalne vještine koje plaćaju račune

Naš program će vam prenijeti znanja kojima možete impresionirati potencijalne poslodavce, raditi na vlastitim projektima ili zarađivati kao freelancer.

Male grupe - veća kvaliteta

U organizaciji rada trudimo se slagati manje grupe polaznika kako bi kvaliteta predavanja uvijek bila na visokom nivou, a vi uvijek dobili odgovore na pitanja koja vas muče u trenutku kada se pojave.

Pratite nastavu online

Ako živite izvan Zagreba sada imate pristup istim predavačima kao i netko tko živi blizu škole. Ako ste u Zagrebu možete uštedjeti puno vremena i novca tako što ćete eliminirati fizičke dolaske na predavanja. Online predavanja se izvode u realnom vremenu tako da možete postavljati pitanja i sudjelovati u nastavi kao da ste u učionici.

Snimke predavanja dostupne tokom cijelog trajanja programa

Snimke naših online predavanja dostupna su tijekom cijelog trajanja programa plus 30 dana nakon završetka nastave što vam daje mogućnost da učite bez žurbe i nadoknadite gradivo koje ste propustili bez stresa.

Prisustvujte nastavi bez stresa

Nastava na programu izvodi se preko aplikacije Zoom, koja se na jednostavan način može instalirati na vaše računalo, mobitel ili tablet. Tijekom cijelog programa bit će vam dostupna naša tehnička podrška koja će vam stajati na raspolaganju u slučaju bilo kakvih poteškoća.

Ne kompliciramo i ne naplaćujemo vam kada se život zakomplicira

Nećete morati putovati u naše sjedište da biste polagali završni ispit pa ćete uštedjeti vrijeme i nećete imati dodatne troškove. Ne naplaćujemo eventualni pad na ispitu tako da na ispit možete ići bez treme, straha od pada i dodatnih troškova. Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne završite program u roku nećemo vam naplatiti penale, jer znamo da se život može neočekivano zakomplicirati i ne biste trebali snositi dodatne troškove zbog toga.

Što ćete učiti kada upišete naš program osposobljavanja?

1

Uvod o izradi web stranice i dizajnu

U ovoj cjelini upoznat ćemo vas s osnovnim konceptima web dizajna, upoznati ćete ključne pojmove vezane uz izradu web stranice i web dizajna poput: CSS, WordPress, SEO, CMS, arhitektura informacija, Web dizajn, vizualni identitet.

2

Instalacija Wordpressa i početni koraci

Naučit ćete instalirati WordPress  te se upoznati s nadzornom pločom. Također, upoznat ćete Wordpress layout (header, footer, sidebars, main) te instalirati i podešavati postavke tema/buildera.

3

Sadržaj (content)

Nakon instalacije WordPressa i početnoga namještanja izgleda web - sjedišta naučit ćete početi postavljati sadržaj. U ovom će poglavlju biti riječi o: upisivanju i uređivanju objava i stranica, izbornicima, widgetima, pluginovima te WordPress postavkama.

4

Izgled

Naučit ćete podešavati izgled teme/buildera te raditi u Gutenberg editoru, a jedno od važnih Gutenbergovih svojstava je upravo ta jednoobraznost rada s blokovima najrazličitijih vrsta. 


5

Taksonomije + termovi (kategorije) i oznake (tagovi) 

U ovom poglavlju naučit ćete sve o kategorijama, uključujući dodavanje, pristup arhivi kategorija, svrstavanje postova u kategorije te o istaknutoj objavi (Sticky post).

6

Users (korisnici)

Naučit ćete koje su vrste korisnika u WordPressu te kako članovima svojega tima ovisno o njihovim zaduženjima izabrati i dodijeliti uloge (roles).


7

Komunikacija u Wordpressu

Po završetku ovog poglavlja naučit ćete sve o sustavu komentara u WordPressu te o formularima (WS Form ili Fluent Forms).

8

Dizanje lokalnog sajta na live server

Naučit ćete kako kupiti domenu i zakupiti server hostinga.

9

SEO (search engine optimization)

U ovom poglavlju naučiti ćete sve o optimizacji za tražilice (SEO), od općih podataka do toga kako instalirati SEO plugin. Također, saznat ćete sve o prilagodbi dijeljenja postova na društvene mreže.

Neki od alata koje ćete naučiti koristiti

Za sve naše polaznike osigurali smo i dodatne pogodnosti

Bonus 1
Snimljene video lekcije

Svaki polaznik koji kod nas upiše program dobit će besplatan pristup svim snimkama predavanja tokom cijelog vremena trajanja programa i još 30 dana od završetka programa.

Bonus 2
Besplatna domena i hosting

Polaznici će tokom edukacije naučiti izraditi web stranicu na Wordpress platformi. POU Petar Zrinski će svim polaznicima osigurati besplatnu domenu i prostor na serveru.

Bonus 3
Upisnina uključena u školarinu

Nema skrivenih troškova. Upisnina je već uključena u cijenu školarine tako da je je cijena koju platite finalna.

Bonus 4
Besplatno ponavljanje završnog ispita

Ne naplaćujemo eventualni pad na ispitu tako da na ispit možete ići bez treme, straha od pada i dodatnih troškova.

Bonus 5
Nema penala za produljenje godine

Ukoliko iz bilo kojeg razloga ne završite program u roku nećemo vam naplatiti penale, jer znamo da se život može neočekivano zakomplicirati i ne biste trebali snositi dodatne troškove zbog toga.

Po završetku programa stječete uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu i koje je ovjerilo Ministarstvo znanosti i obrazovanja.

Tko su predavači?

Naši predavači su glavni adut naših polaznika.

Surađujemo s profesionalcima iz industrije kako bismo osigurali da svi naši predavači imaju veliko iskustvo u svojim područjima.

Oni nisu samo obični predavači – oni su i mentori koji svakodnevno aktivno rade u području izrade web stranica. Jamčimo da ćete naučiti praktične vještine koje će vam pomoći da brzo i jednostavno pokrenete svoju karijeru. Možete postati profesionalni stručnjaci za web dizajn učeći od profesionalaca!

DINO BEŠIĆ

Prvostupnik ekonomije i stručnjak za digitalni marketing s više od 4 godine iskustva u vođenju marketinških kampanja, izradi web stranica i oglasnih materijala. Trenutno pohađa Udemy akademiju gdje je do sada stekao brojne certifikate iz menadžmenta i digitalnog marketinga. Dino je vlasnik Agencije Allure Ventes koja se bavi promidžbom.

MARIJA ŠALOVARDA LOZO

Diplomirala je elektrotehniku na FER-u 2005. godine, na smjeru Radiokomunikacije i profesionalna elektronika. Vrlo važan element za Mariju je kreativno izražavanje. Do nedavno kreativa je bila samo dio njenog slobodnog vremena, no grafički dizajn, u koji je uplovila slučajno kada je prije 5 godina počela s kreiranjem vizualnih sadržaja za potrebe udruge, unio je kreativu u njen profesionalni život. Nastavlja s osobnom edukacijom u smijeru grafičkog dizajna i brendiranja što se savršeno uklopilo s tehničkim obrazovanjem i afinitetom prema dizajnu, estetici i kreativi. Trentno vodi marketing i financije u tvrtci Dekod Telekom d.o.o., aktivna je u udruzi SURLA kojoj je i osnivačica, a ovih dana (nakon 30 godina skrivanja) možete javno pronaći i njene keramičke radove.

Uspjeh naših polaznika je i naš uspjeh

Redovito provjeravamo zadovoljstvo naših polaznika i trudimo se da što veći broj završi program u roku

80% polaznika završi u roku

Osam od deset polaznika uspješno završi naš program u zadanom roku zahvaljujući našem individualnom pristupu svakom polazniku tako da možete biti sigurni da ćete i vi biti među njima.

Visoka razina zadovoljstva polaznika (NPS)

U ovogodišnjim grupama svih programa prosječni NPS rezultat (mjera koja označava zadovoljstvo kupaca) na našim programima osposobljavanja je 9.5 od mogućih 10 što je garancija da činimo sve kako biste uspjeli.

Istaknite se u gomili i steknite vrijedne digitalne vještine koje će pridonijeti vašem boljem pozicioniranju na tržištu rada.


Naučite samostalno izraditi web stranicu za svoje poslovanje ili vašeg klijenta.


Odvažite se i krenite u svijet web dizajna kroz koji vas vode naši iskusni predavači -profesionalci iz područja web dizajna.


Voditi ćemo vas korak po korak kroz stvarni projekt, koji ćete na kraju moći dodati svom životopisu.


Dobiti ćete mentorstvo od iskusnih profesionalaca i uvjerenje o osposobljavanju koje se upisuje u e-radnu knjižicu

Prijavite se danas i uštedite.

Promotivna cijena vrijedi do 8.12.2022.

Što je sve uključeno u paket:
 • 105 sati predavanja i vježbi 
 • Bonus 1: Snimljene video lekcije (za polaznike online nastave)
 • Bonus 2: Besplatna domena i hosting
 • Bonus 3: Upisnina uključena u školarinu 
 • Bonus 4: Besplatno ponavljanje završnog ispita 
 • Bonus 5: Nema penala za produženje godine

Regularna cijena: 15.000,00 kn / 1.990,84 eura

Upišite se do 8.12.2022. po cijeni od:

8.500,00kn

1.128,14 eura

Ponuda vrijedi do 8.12.2022. ili do popunjenja svih grupa. Do isteka ponude još:

22
dana
:
 
08
sati
:
 
53
minuta
:
 
58
Seconds

You missed out!

Fiksni tečaj konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna

Želimo održati visoku kvalitetu nastave i zadovoljstvo naših polaznika. Zato su naše grupe manje, a broj mjesta ograničen. Ne čekajte zadnji čas za prijavu, jer se može dogoditi da sva mjesta budu popunjena.

Zatražite vaučer za sufinanciranje obrazovanja

Cijenu edukacije možete umanjiti koristeći vaučere financirane od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Vaučeri su dostupni zaposlenim i nezaposlenim osobama.

Često postavljana pitanja

Koji su uvjeti za upis?

Minimalno završena osnovna škola te poznavanje vrlo dobrog rada na računalu.

Koje isprave su potrebne za upis?

 • osobna iskaznica s obje strane
 • rodni list
 • domovnica
 • završna svjedodžba ili diploma

Koji su načini plaćanja?

MODELI PLAĆANJA
U nastavku su različiti modeli plaćanja školarine. Cijena je uvijek ista bez obzira na koji model odabrali.

A – Uplata punog iznosa cijene programa na dan upisa (internet bankarstvom ili općom uplatnicom).
B – Uplata kreditnom karticom (do 12 rata) putem linka za samostalno plaćanje (WS Pay) ili preko POS uređaja u Učilištu. Prihvaćamo kartice Zabe, PBZ-a i Erste banke.

Koliko traje program?

Satnica: program ukupno traje 150 sati, od čega se 105 sati odnosi na teorijsku nastavu i vježbe, a ostatak je samostalni rad polaznika (izvršavanje zadataka, domaćih uradaka, čitanje i proučavanje potrebno za praćenje sadržaja i izvršavanje zadataka).

Da li mogu nastavu pratiti online?

Nastava se može pratiti isključivo online.

Kojim danom i u koje vrijeme je nastava?

Nastava se odvija utorkom i četvrtkom od 17:00 do 20:45 sati.

Kada je prvi dan nastave?

Početak nastave je 15. prosinca 2022. godine.

Da li se pri završetku dobije upis u radnu knjižicu?

Da! Program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Razvoj i dizajn web sučelja u WordPressu odobrilo je Ministarstvo znanosti i obrazovanja te se upisuje u e-radnu knjižicu.

Mogu li upisati program ako nemam završenu srednju školu?

Da, program obrazovanja za stjecanje mikrokvalifikacije Razvoj i dizajn web sučelja u WordPressu možete upisati sa minimalno završenom osnovnom školom.

Mogućnost korištenja vaučera

Iskoristite vaučer financiran od strane HZZ-a kako biste umanjili cijenu svoje edukacije.